Monday, March 15, 2010

CATATAN SEORANG KEKASIH . .AsSALAmuALaikum . .
ALHamDuLILah , SAAt iNI Aku MAmpu LAgi mEngatur BAit2 Ayat Untuk MEmenuHi ruAngaN bLOg Aku Ne , WALaupuN payah SunggUh untUK meNJALAni kEhiDupAn HAri ini . . TAbah . . TAbah . . TAbah . . AyAt iTu MAsih TergIAng2 Di cupIng TEliNGAku . . KEranA Aku YAkin Ketabahan Itu Akan MAmpu MembAwa Aku KE KEhiDUpan YAng LEbih BAik . .

KEkasih ? ? Apa YAng MAmpu Aku ULaskan TenTAng Kekasih AdaLAh seseOrang YAng Aku cinta BUkan SeseoRAng yAng AKu sayang . .MengikUT prinsip Aku KITa BOleh SayAng BebERapa ORang SahaJA daLAm suATu MAsa, TetApi LAin TEntaNg cinTa . . Cinta AdAlah uNTuk seseoRAng DAn bUKAn UNTUk d kONGsi . . WaaAhh , tIDak PErnAh RAsanyA AKu sepuiTIs ini . . EHEhe

AKu pUNYa SeoRAng KEkasih , MULa MEngenAlinYA di FRiendster, NAmaNya RAsanya EloK Aku RAhsiakan Buat Seketika.. BUKAn Apa , RAsanYA die sEOrang YAng BErpENgaruh BesaR . TApi UNtuk BLog Aku NE BIAr AKu KEnalkAn dirinYA denGAN namA AF. .

KEtiKA AKu sedap MElayan so YOu tHINk YOU can DAnce TiBA2 bERderiNG teLEfon Bimbitku , MEmBEri PEtunjUK bahAwa SeseoRAng MEnghantar MEsej KepadaKU. . TErKEdu AKu sekEtiKA MEmBAca MEsej DAri BUAh HATiku YAng BErbUNyi "wHAt MAkes yoU LOve ME"?? bAHaSA oRAng pUTIhnYa LEr, MAklumLAh Dia KAn TErpElajar LAin Dengan Aku yang cumA bAru MEmeGAng sijIL spM , REndah DiRi LAk . . EHeHe

PAda SaAt ITu, AKu BErfIKIr AlangKAh BAIknya JIKa AKu KOngsi JAwapAn iTU bersAma RAkan2 KAt BLOg ne ,TErHAru JUGak Si Dia MAklumLAh bEbeRAPa HAri Lepas AKu BAru SahaJa mEnyakiTI HAtinYA , Aku Sedar SemUA itu sALAh Aku . . Sory SAyang ! !

MEngeNAliNYA PAda MULAnya MEmbUat aku SediKIt KURang SeLEsa BERsamA denGAnnyA , MAKlumLAh BAru NAK MenGENaLi hATi BUdi MAsinG-masing . . PAdA Aku AF ORAngNYA semPOi , CoMEy , KELAkar , BErwaWAsan KALau NAk sebuT SemuAnya PAnjang Kot . . CukuPLah HAnya Aku dan TUhan SahAja YAng TAhu bERtapa BerhArga dirinYA PAda Aku. .

RAsanYa suSAh untUk Aku Beri JAwapAn tENTang sOAlannYe TAdi. , PenDekKAn CeriTA semuA tEntanG dia MEmbuAT aku SUka , SAyang , ciNTA PAdanyA . . RAsanYA seGAla Apa YAng AKu cari SemuA ada PAdanYA. . DAn Aku YAkin Die BOleh MEmbImbinG Aku UNTuk KehidupAn yG lebiH BAik DAn BErwaWAsan . . hANya UCApan TerIMA KAsih DAn KUCuPAn MESra DApat kU BerikAn PAdanYA SebaGAi TAnda PenGHArgaan MeneriMA diriKU seadanYA . .

RAsAnya Hari pUn dah Lewat , ELok RAsanYA Aku TINgGalkAn RUangan BLog ne buAt seketika. .harapnya kengakaWAn SemUA MenJALani HAri2 KORang DEngAN PEnuh kEBahagiAAn DEnGAN KekAsih kORAng k. . mOGA2 KITa bERjuMPA di PenULIsan AKu YAng BerikUTNya. . SeLAmat MAlam SemUA , LoVe U aLL ! !FiE@zAn
6 comments:

Adam said...

:)

andrey evo zieyzaneynko said...

:)

Anonymous said...

Emmmm soo far tak de update pun? tak de idea? tenangkan minda & buat banyak rujukan ... minda yg tenang pasti akan memberi byk idea menncurah2 ... :)

briankl2002 said...

Emmmm soo far tak de update pun? tak de idea? tenangkan minda & buat banyak rujukan ... minda yg tenang pasti akan memberi byk idea menncurah2 ... :)

NeDz_bLinKbLinK said...

omeng, mcm mna mo follow blogger org aa??? aku blur sdh coz lma x update... wehh ko follow blog aku weh..

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”